Recollida residus, trastos vells i restes vegetals
15715
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15715,bridge-core-2.8.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-26.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Recollida residus i trastos vells

El servei consisteix en la recollida i transport, fins a les plantes de tractament dels residus (fraccions rebuig, orgànica, envasos, vidre i paper/cartró) domiciliaris, comercials dels edificis públics, dels establiments i equipaments públics, i els residus originats per les indústries que tinguin la consideració d’assimilables a municipals situats en el terme municipal de Premià de Dalt. El servei també compren el rentat i manteniment de la totalitat dels contenidors ubicats a la via pública.

 

L’àmbit de prestació del servei de recollida de residus municipals correspon al terme municipal de Premià de Dalt.

 

El sistema de recollida de residus municipals existents a Premià de Dalt consisteix en 109 bateries amb contenidors de 1.100 litres de càrrega posterior, cada una amb un contenidor com a mínim de rebuig o resta, fracció orgànica, paper i cartró, envasos i vidre.  També es disposa de 6 bateries de contenidors de 360 l.

 

Es realitza la recollida de residus porta a porta als 3 polígons industrials de Premià de Dalt.

 

Com ho fem?

Sistemes de recollida:

 


Buidatge contenidors. Es el sistema que s’utilitza en tot el terme municipal i consisteix en el buidatge per cada fracció de residus dels contenidors que hi ha distribuïts pel municipi.


Voluminosos i estris vells. Es refereix a la recollida de residus produïts pels usuaris i que pel seu volum o característiques no es poden introduir als contenidors del carrer.


Deixalleria. Permet als usuaris gestionar de forma adequada els residus que per les seves característiques, no es poden recollir amb els sistemes anteriors esmentats.


 

 

El sistema de recollida de residus és el buidatge de contenidors amb càrrega posterior. El sistema consisteix en situar el contenidor a la part de darrere del vehicle on amb un sistema de braços s’agafa el contenidor i s’aixeca, buidant-se a la caixa del vehicle on es compacta.

 

La recollida de residus es realitza amb contenidors de diferents fraccions (resta, cartró, envasos, vidre i orgànica). Cada residu es recull de forma independent amb freqüències de recollida establertes i es transporten, la major part, a la planta de transferència de Mataró (resta, envasos, vidre i orgànica) i altres centres autoritzats.

Logística

Es disposa de quatre vehicles recol·lectors de càrrega posterior. També es disposa d’un camió polivalent de 3.500 kg. amb plataforma elevadora per a realitzar tasques com la recollida de voluminosos, el trasllat dels contenidors, etc. També es disposa d’una furgoneta proveïda d’un equip d’alta pressió per al rentat i manteniment de les àrees de contenidors.

Freqüències

Matins de dilluns a diumenge

Dilluns i divendres a la tarda i el dimecres al matí

Matins de dimarts i dijous / Dissabte tarda

Matins de dilluns i divendres

Dimecres Tarda

Matins de dilluns i divendres

Els dimarts i dijous a la tarda es fa un servei de buidat dels punts on es genera més cartró.

 

Neteja àrees de contenidors: aquest servei actualment es realitza les tardes de dimarts i dijous.

Voluminosos i trastos vells

Els trastos són tots aquells residus que, per les seves dimensions, no es poden deixar dins d’una bossa d’escombraries. Aquests residus s’han de dur a la deixalleria i, en cas que NO es pugui, es fa una recollida dos cops per setmana, els dilluns i els divendres a excepció dels festius.

 

Aquest és el formulari que us permet sol·licitar aquesta recollida gratuïta. Un cop l’hagueu enviat es processarà la vostra demanda i rebreu en el vostre correu electrònic la confirmació del dia en què heu de treure els trastos dels que us voleu desprendre.

 

 

IMPORTANT:

Heu d’avisar amb 24 hores d’antel·lació (sense comptar festius) per a programar la recollida del material i poder coordinar-ho des de l’OAC amb la Societat Municipal La Pinassa que és qui té encomanada aquesta tasca.

 

 

El servei no contempla buidatges de pisos o cases, ja que cal contractar una empresa de mudances per realitzar aquesta tasca. Us recordem que el personal municipal no pot entrar dins dels patis, jardins ni habitatges per a recollir-vos el material del que us voleu desprendre. Els trastos s’han de treure a fora, al carrer, la nit abans de la recollida (abans de mitjanit).

 

 

Només es recullen mobles i trastos vells. Les pil·les, restes de poda, restes d’obra amb llicència municipal, olis… s’han de dur a la Deixalleria «La Suïssa» situada al carrer Rosa dels Vents, número 1. El seu telèfon és el 93 751 27 66.

Recordeu que quants més cops utilitzeu «La Suïssa», més descomptes obtindreu, de forma directa, en el rebut de la brossa!

 

Moltes gràcies per adreçar-vos a nosaltres i fer entre tots un Premià de Dalt més net.

   Avís: D’acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de La Pinassa S.A. i que poden ser objecte d’inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa a la persona interessada de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d’atenció ciutadana.

  Restes vegetals

  Servei setmanal i gratuït de recollida de restes vegetals a particulars. Restes vegetals procedents del manteniment del jardí: fulles herbes, branquetes…

  La Pinassa us lliurarà al vostre domicili les saques o contenidors necessaris i us els passarà a recollir un cop emplenats. Troncs inferiors a 10 cm de diàmetre i tallats en trossos petits.

   

  La recollida es farà els dimarts de 14 a 20 h prèvia confirmació.

  Cal dipositar el recipient emplenat a la porta del carrer el dia abans o el mateix dia abans de les 14 h.

   

  Més informació al telèfon 601 009 998 (La Pinassa).   Avís: D’acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l’Ajuntament i que poden ser objecte d’inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s’informa la persona interessada de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d’atenció ciutadana.

   Traduir »