Dret-acces
17027
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17027,bridge-core-2.8.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-26.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Dret d’accés a la informació pública

Qui pot accedir a la informació pública de la Societat Municipal “La Pinassa, Promocions i Serveis Municipals S.A.?
Qualsevol ciutadà, a partir de 16 anys, a títol individual o com a representant de qualsevol persona jurídica legalment constituïda.

 

 

Com es pot sol·licitar la informació?

Podeu fer una sol·licitud, en qualsevol moment de l’any, per les vies següents:

 

Es facilita qualsevol informació?

L’accés a determinades informacions podria ser denegat o restringit si es considera que el seu coneixement o divulgació podria comportar un perjudici en alguns casos.

 

 

Cal pagar alguna cosa?

L’accés a la informació pública és gratuït. No obstant això, l’expedició de còpies i la transposició a formats diferents de l’original poden estar subjectes a una contraprestació econòmica establerta, si s’escau, per la corresponent ordenança fiscal, i s’hauran d’abonar a través dels mitjans de pagament establerts per la normativa reguladora.

 

 

Quin és el termini de resolució?

La notificació de la resolució s’efectuarà en el termini, com a mínim, d’un mes des de la presentació de la sol·licitud.

 

 

Traduir »